Hronika

Policija pronašla više od 6 kilograma marihuane u okolini Niša

Niška policija je pronašla zasad marihuane sa 17 stabljika, težine više od šest kilograma u okolini Niša i zaplenili su tri paketića ove droge, u dve odovjene akcije.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila trojicu muškaraca, starosti 26, 27 i 43 godine.

“U prvoj akciji, na placu u okolini Niša, otkriven je zasad marihuane, za koji se sumnja da ga je uzgajao četrdesettrogodišnji muškarac iz Niša. Kod njega su pronađene i semenke ove biljke”, saopštili su iz Policijske uprave.

Policija je u drugoj akciji kod dvadesetšestogodišnjeg muškarca pronašla tri paketa marihuane, težine oko 63 grama, za koju se sumnja da je namenjena daljoj uličnoj prodaji na teritoriji grada Niša. Droga je zaplenjena i od dvadesetsedmogodišnjeg muškarca.

Protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave koje će biti dostavljene Višem i Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, dodaju u policiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com