Politika

Palilula održala konstitutivnu sednicu Veća opštine

U Gradskoj opštini Palilula održana je konstitutivna sednica Veća opštine Palilula. Ovaj izvršni organ opštine čine Aleksandar Ždrale, Predsednik gradske opštine, Nikola Božić, zamenik predsednika gradske opštine i pet članova, koji su izabrani na izbornoj sednici Skupštine, tajnim glasanjem, na period od četiri godine.Članovi opštinskog veća Palilule u novom sazivu su i Bojana Jović, ekonomista (SNS), Ivica Stojanović, apsolvent Ekonomskog fakulteta (SNS), Lazar Dinić, prof.fizičke kulture (SNS), Miloš Stojiljković, dipl.inž.telekomunikacije (SNS), Zlatko Šemić, penzioner (PUPS). Na konstitutivnoj sednici Veća, usvojen je zaključak o podeli resora, kako bi rad ovog organa bio još efikasniji.

Ovim povodom obavljena je i primopredaja dužnosti između, Bobana Džunića dosadašnjeg predsednika opštine i Aleksandra Ždraleta koji će obavljati dužnost predsednika opštine Palilula u ovom mandatnom periodu.

Konstitutivnoj sedenici Veća Gradske opštine Palilula prisustvovali su i Adriana Anastasov, predsednica Skupštine GO Palilula i Marija Brajdić, načelnica Uprave GO Palilula.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com