Politika

Boban Džunić novi direktor niške Elektrodistribucije

Novi direktor niške Elektrodistribucije biće Boban Džunić, doskorašnji predsednik Gradske opštine Palilula, potvrdio je Džunić novinarima na Skupštini Gradske opštine Palilula.

“Da sačekamo sredu ili četvrtak i mene ćete videti na čelu jednog Privrednog drušva u Nišu, to nije nikakva tajna”, kazao je Džunić koji je na pitanje novinara da li je reč o Elektrodistribuciji odgovorio potvrdno.

Boban Džunić rođen je 23. februara 1968. godine. Pravni fakultet je završio u Nišu. Ima položen pravosudni ispit i specijalizaciju iz oblasti krivičnog prava (odbrana okrivljenih za ivršenje krivičnih dela).

Radnu karijeru je otpočeo u preduzeću “Multikomerc” DOO, koje je osnovao a od 1998. godine radi kao advokat. Poseduje Sertifikat o posebnim znanjima iz oblasti prava deteta i prestupništva mladih kao i sertifikat o posebnim znanjima iz oblasti prava deteta i krivično pravnoj zaštiti maloletnih lica.

Rekreativno se bavi sportom. Jedan je od osnivača Srpske napredne stranke u Nišu, predsednik Opštinskog odbora Palilula-Niš i član Glavnog odbora SNS-a.

U prethodnom mandatu obavljao je funkciju predsednika GO Palilula. Na mestu direktora Elektrodistribucije zameniće novoizabranog gradonačelnika Niša Darka Bulatovića. Podsećamo da je Bulatović takođe bio predsednik niške opštine Crveni Krst, a njegov prethodnik Igor Novaković (SPS) je na čelo “Jugoistoka” došao takođe sa funkcije predsednika GO Palilula.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com