Politika

Rođendanska čestitka: Volim i ja vas

Pokret socijalista proslavio je svoj osmi rođendan u Nišu. U društvu prijatelja i saradnika, članovi Pokreta gromoglasnim apauzom pozdravili su svog lidera Aleksandra Vulina, nakon dužeg aplauza on im se obratio rečenicom: Volim i ja vas!

Na proslavu osmog rođendana došli su mnogobrojni članovi i gradski funkcioneri koji su članovi SNS-a kao i drugih partija sa kojima Pokret uspešno sarađuje već osam godina.

Niš je važan grad i Niš ima levičarsku tradiciju, Niš je grad u kome su levičarske i antifašističke tradicije duboko ukorenjene, grad radnika i zbog svega toga mi smo odlučili da našu proslavu održimo ovde. Nije u pitanju njegova brojnost ili veličina, ko nije slušao nišku čaršiju taj se nije dobro proveo u politici zato smo danas tu”, rekao je Aleksandar Vulin, lider Pokreta socijalista.

Proteklih osam godina za ovog lidera su godine borbe, ali i godine koje dolaze će biti godine borbe.

I one neće biti lakše, ali neka nama budu i teže, ali neka deci koja koračaju iza nas budu bolje i lakše“, rekao je Vulin.

JelenkovPokret socijalista je formiran posle izbora 2008. godine, kada i SNS.

“Razumemo potrebe građana, tu smo da ih ispunimo i da im pomognemo. Aleksandar Vučić nas je okupio i poveo, mi smo njegovi saborci za bolju i pravedniju Srbiju. I to nije borba na dah, nije sprint, već maraton, duga, žilava i uporna borba“, rekao je Vulin.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov istakao je da će zajedno sa Pokretom socijalista stvarati Srbiju u kojoj će svi imati jednake šanse i dodao da je Aleksandar Vulin pokazao da mu nisu važne stranke, već strane.

A mi smo na istoj strani već osam godina, a Srbija danas ima dve strane, jedna je naša za Srbiju, a druga je za patkicu”, rekao je Jovanov.

Predsednik niške Skupštine Grada i Pokreta socijalista Rade Rajković je ponosan što se godišnjica obeležava baš u našem gradu.

Pokret socijalista je u Nišu postao nezaobilazan politički faktor i nastaviće da se bori za sigrunu budućnosti novih generacija”, rekao je na svečanosti Rajković.

masa

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com