Sport

Državno prevenstvo u planinskom biciklizmu u Niškoj Banji

U nedelju 17. jula 11 sati u Niškoj Banji održaće se Državno prvenstvo u planinskom biciklizmu. Očekuje se veliki odziv takmičara, a među njima će se naći i srpska olimpijka Jovana Crnogorac. Organizatori takmičenja su Biciklistički savez Srbije i Biciklstički klub Konstantin iz Niša, pokrovitelj Gradske opštine Niška Banja.

Takmičari u klasi MTB (mauntin bajk) spremni su za nedelju, 17. juli kada će se u Niškoj Banji održati Državno prvenstvo.

Organizatori takmičenja Biciklistički savez Srbije i BK Konstantin iz Niša, očekuju veliki odziv takmičara, a nema sumnje da će oni najbolji, predvođeni Jovanom Crnogorac, da budu na startu…

Na trci se vozi od jednog kruga (poletarci, poletarke…) do onih „velikih“ sedam u klasi mlađih seniora do 23 i seniora.

Svakako da će poslastica trke da bude učešće masters (veterana), odnosno takmičara u „hobi fanu“ i „hobi sportu“, piše u saopštenju Biciklističkog saveza Srbije.

Kao i na svim velikim domaćim takmičenjima, organizator je i ovog puta obezbedio nagrade za troje najboljih u svim kategorijama. Start prve trke je u 11 časova, otvaraju je poletarci, mlađi kadeti, a tačno u 13 časova, na stazu će seniori, seniorke (elita), mlađi seniori, juniori, juniorke i klasa masters.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com