Sport

ISTORIJSKI! Nišlijka sudi utakmice Super lige

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije usvojio je listu sudija za Super ligu i Prvu ligu, na kojoj su i dve žene, jedna je Nišlijka Ana Minić. To da su dve žene na listi sudija dešava se po prvi put u istoriji našeg fudbala.
Čelni ljudi FSS usvojili su listu sudija (lista glavnih sudija kraća je za 10 imena u odnosu na prethodnu sezonu) i posmatrača na predlog Sudijske komisije FSS i njenog predsednika Miroslava Radomana.

minic ana“Prvi put u istoriji našeg fudbala, po ugledu na fudbalski razvijene zemlje, na terenima Super i Prve lige biće i dve dame, Ana Minić (Niš), na listi glavnih sudija, i Svetlana Bilić (Ruma) koja se nalazi na listi pomoćnih sudija. Jedini kriterijumi za izbor bili su fizička priprema, moral i perspektiva svih kandidata”, navodi se u saopštenju FSS.

Iako je Ana Minić bila raspoložena da za Niške Vesti da kratku izjavu o tome šta ovo za nju znači, nakon njenih konsultacija sa sudijskom organizacijom i pored njene dobre volje, po pravilniku koji je na snazi ona nema prava da se oglašava, rekla je odustajući od intervjua.

Redakcija Niških Vesti želi ovoj Nišlijki puno uspeha na terenu na kome rado deli pravdu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com