Društvo

Konobarica našla torbu punu para i vratila je vlasniku

Konobarica Danica Đorđević (21) čuvala je tašnu s novcem, karticama i dokumentacijom Nebojši V. iz Frankfurta dva dana dok nije došao po nju.

Nebojša je u petak po podne s prijateljima sedeo u kafiću u Nišu, gde je zaboravio tašnu sa dokumentima i novcem i to primetio tek sutradan.

– Zabrinulo me je da li ću naći torbu jer mi je sve važno bilo unutra. Kada su mi rekli da je tu, nisam mogao da verujem – priča Nebojša.

Ljubazna konobarica Danica videla je tašnu na stolici, sklonila je i čekala vlasnika.

– Sećam se gospodina, sedeo je u bašti s prijateljima. Prvo sam pitala ljude pored da li je tašna njihova, onda sam je odnela unutra. Bila sam iznenađena što niko nije dolazio – priča Danica za „Blic“.

Nebojša je zahvalan Danici i vlasniku kafića koji su mu sačuvali tašnu.

– Imao sam dosta novca, neću govoriti o sumi, kao i gomilu kartica, dokumentacije. Koliko sam čuo, vlasnik me je čak dva puta tražio na kućnu adresu koju je našao u tašni, ali nikoga nije bio kod kuće. Ponudio sam da ih častim u znak zahvalnosti, ali gazda je odbio – kaže Nebojša V.

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com