Društvo

“Pauk” ubuduće diže vozila samo u krajnjoj nuždi

Novi gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da će se rad „Parking servisa“ ubuduće svoditi na održavanje komunalnog reda i bezbednosti, a odnošenje vozila „paukom“ biće krajnja mera koju će primenjivati samo u najnužnijim situacijama.

On nije potvrdio da će rukovodstvo ovog preduzeća biti promenjeno ali je istakao da će ubuduće raditi „u interesu građana“.

„Niko se ne može podičiti onim što je bilo do sada sa tim preduzećem, ni prošla ni buduća vlast. Rad i organizaciju službe treba svesti na minimum, samo u cilju održavanja komunalnog reda i bezbednosti građana. Odnošenje automobila je preveliki trošak za standard građana Niša i to će se ubuduće primenjivati samo u krajnjem slučaju“, istakao je.

Podsećamo da je rad „Parking servisa“ kritikovao u poslednje vreme i bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić, a protiv ovog preduzeća je protestovalo i Udruženje predsednika skupština stanara i mnogi građani zbog, kako su navodili, sve bahatijeg ponašanja rukovodstva.

Kako je najavio novi gradonačelnik Niša Bulatović, ovo preduzeće trebalo bi da uvede i sistem naplate preko telefonske aplikacije koja će računati tačno vreme provedeno na parkingu, a neće vršiti naplatu po započetom satu. Na ovaj način moćiće da plaćaju korisnici pripejd i postpejd brojeva, dodao je.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com