Politika

Branislav Jovanović ipak neće biti pomoćnik gradonačelnika?

U narednih sedam dana biće postavljen jedan pomoćnik gradonačelnika, najavio je prvi čovek grada Darko Bulatović. On nije kazao ko bi to mogao da bude ali je otkrio da će jedan od kandidata biti predlog niškog Univerziteta, a ne Branislav Jovanović kako se spekulisalo.

„Čovek sa Univerziteta bi zadržao relaciju sa obrazovnim institucijama, pre svega sa Elektronskim i Mašinskim fakultetom. Na ovaj način bismo se potrudili da Niš ne predstavljamo kao grad fizičke radne snage, nego inženjera i stručnjaka koji su završavali škole. Kao takvi treba da zavredimo nove investicije“, rekao je Bulatović.

Kako je dodao, za sada ne postoji odluka da na mesto pomoćnika gradonačelnika za pitanja izgradnje dođe Branislav Jovanović (NPS).

„U ovom trenutku to nije istina niti postoji bilo kakva odluka u tom smislu. Štošta ljudi pričaju, ali šta će biti u narednom periodu ne znam jer ću razgovarati sa svima koji žele i mogu da pomognu. Nisam opterećen prošlošću i uskostranačkim interesima, privatnim životima, već se rukovodim interesom građana“, ističe Bulatović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com