Politika

Vučić uskoro u Nišu

Mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić počeo je razgovore sa građanima Beograda, a kako su preneli nacionalni mediji rano jutros je ispred zgrade Vlade bilo stotinak građana. Vučić je najavio da će na početku mandata nove Vlade doći i u Niš na sedam dana i da će za to vreme razgovarati i sa Nišlijama. Gradonačelnik Niša i visoki funkcioner SNS-a Zoran Perišić kazao je da očekuje najavljenu posetu budućeg premijera i da su pripreme za boravak u gradu u toku.

“Aleksandar Vučić je najavio posetu i ja je zaista i očekujem. Znam da se rade neke pripreme. Kada bude bilo izvesno kada će tačno doći u Niš, biće otvoreni kontakt telefoni i omogućen način da se građani prijave za razgovor sa njim”, rekao je Perišić.13644028 10210213592642516 1469797607 n

Podsećamo da je Vučić u maju najavio da će Vlada svaka dva meseca raditi po nedelju dana van Beograda. U ovom periodu će nekoliko sati razgovarati sa građanima kako bi saznao sa kojim problemima se suočavaju. Kako je rekao, tokom posete Nišu će sa ministrima boraviti u kasarni da ne bi trošili novac na drugi smeštaj.

Vučić je pre dva dana rekao da se više od 5.000 građana prijavilo za razgovor u zgradi Vlade u Beogradu i da će danas, umesto od 5.30 do 8.30 razgovarati s njima od 5.30 do 18.00, prenosi N1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com