Hronika

U dve saobraćajne nesreće teško povređeno dvoje

Za protekla 24 sata u Nišu su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je teško povređeno dvoje a lakše trojica putnika.

“Sinoć u 21:20 u Somborskoj ulici pešaka je oborio automobil marke Zastava niških registarskih tablica, kojim je upravljao vozač S.D. rođen 1958. godište. Oboreni pešak M.M. je rođen 1945. godine i zadobio je teške telesne povrede. Na mestu gde je oboren pešak ne postoji obeležen pešački prelaz. Obavešteno je tužilaštvo, protiv vozača će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku”, kažu za Niške Vesti u Policijskoj upravi. Pešak ima povrede potkolenice piše u saopštenju Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Niš.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se noćas u 04:17 kod Kazneno Popravnog Doma.

“Automobil marke Ševrolet Kamaro američkih registarskih tablica sleteo je sa puta i udario u objekat. Tom prilikom teško je povređen vozač rođen 1986. godine i 3 saputnika sa lakšim telesnim povredama koji imaju 21, 22 i 29 godina svi iz Leskovca. Uviđaj je završen, utvrđuju se okolnosti zbog kojih je došlo do ove saobraćajne nezgode”, kažu za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja, potvrdili su u niškoj Hitnoj pomoći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com