Sport

Dečko koji obećava: Lazar Mitrović

Dva kontakta sa loptom, dva gola u mreži Bačke. To je učinak sjajnog mladog napadača Radničkog, Lazara Mitrovića, koji je u utakmici protiv Bačke proveo tek desetak minuta na terenu. Rezultat u tom meču sada je već opšte poznat, a više od svega raduje to da je u potencijal pokazao jedan 17-godišnjak, koji će 18. avgusta ove godine postati punoletan.

U protekloj sezoni mladi Leskovčanin dobijao je šansu u završnici mečeva da okusi čari Superlige, a sada već pokazuje da može da bude ubitačno oružje ukoliko nastavi ovim tempom da pogađa.

Prezadovoljan sam učinkom na utakmici sa Bačkom. Ušao sam deset minuta pre kraja i želeo da ih iskoristim na pravi način. Nadam se da sam uspeo u tome – skroman je bio Mitrović u analizi svoje igre.

Prisutni na ovoj utakmici neretko su mogli da čuju pohvale sa tribina na račun mladog napadača našeg kluba, a i trener Milan Rastavac u razgovoru sa medijima nije štedeo pohvale za ono što je Lazar pokazao:

Pohvale trenera i saigrača mi jako puno znače i dižu mi samopouzdanje. Naravno da prija, ali neću dozvoliti da me „slava udari“, nastaviću vredno da treniram i podižem kvalitet igre – kroz osmeh poručuje Mitrović za sajt kluba.

Lazar Mitrović u timu je od početka godine, a pored njega iz Leskovca je i vezista Petar Krstić. Od pre nekoliko dana „leskovački klan“ u Brzeću jači je i za Dušana Živkovića, fudbalera koji je gotovo do juče bio član Crvene zvezde, čiju je omladinsku školu prošao. Živković je bio asistent Mitroviću kod prvog gola.

Pohvalio bih Petra koji se odlično snašao na poziciji štopera, a zna se da to nije njegova primarna pozicija. Dule, Krle i ja sarađujemo fenomenalno kako van terena, tako i na njemu – nije popularni Laza proustio da pohvali i svoje zemljake.

Samo neka tako nastave…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com