Promo vesti

Niš-ekspresom do Ohrida i Crne Gore

Odlazak do Ohrida, bisera makedonskog turizma, i ovog leta biće jednostavan zahvaljujući „Niš-ekspresu“.

Počev od 10. jula autobusi „Niš-ekspresa“ kretaće iz Niša put Ohrida svake večeri u 22 časa. Povratak iz Ohrida je svakoga jutra u 8 časova.

U ovoj kompaniji ističu da, pored klimatizovanih i komfornih autobusa, putnicima do Ohrida nude i popust od 10 odsto za porodična i grupna putovanja, đake, studente i penzionere.

Iz „Niš-ekspresa“ pozivaju sve građane koji još imaju dilemu gde da otputuju tokom leta, da njihov izbor bude Ohrid.

Ovaj grad na obalama Ohridskog jezera mnogi nazivaju balkanskim Jerusalimom, jer u njemu po legendi ima 365 manastira i crkvi. Ohridska tvrđava, Crkva Svete Sofije, Galerija Ohridskih ikona, Crkva Svetog Klimenta, Crkva Svetog Nauma, Crkva Svetog Jovana Kaneoa, samo su neke od crkava i kulturnih znamenitosti koje turisti koji dodju u Ohrid obavezno posete.

Pored bogatstva istorijskih i kulturnih znamenitosti ovaj makedonski grad poznat je po prelepim restoranima i hotelima kao i po gostoljubivim domaćinima.

Visoke planine obebedjuju hladne noći u Ohridu i one su prava preporuka za sve one koji bi da pobegnu od vrelog asfalta.

U „Niš-ekspresu“ podsećaju da su krenuli svakodnevni polasci do Podgorice i do poznatih crnogorskih letovališta.

I za ove polaske važi popust od 10 % za porodična i grupna putovanja,đake, studente i penzionere.

Niš – Podgorica, polasci u 10:00, 19:00 i 21:00

Niš – Sutomore i Petrovac, polasci u 22:00

Niš – Budva, Tivat i Herceg Novi, polasci u 19:00 i 22:00

Niš – Sutomore i Bar, polasci u 10:00 i 21:00

Niš – Ulcinj, polazak u 21:00

Za bliže informacije o polascima putnici se mogu informisati putem broja telefona 018/255-177,mejl adrese rezervacije_karata@nis-ekspres.rs kao i na zvaničnom sajtu Niš-ekspresa www.nis-ekspres.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close