Kultura

Galija pozvala Nišlije na festival “5 do 100” (VIDEO)

Čuvena niška grupa Galija pozvala je svoje fanove, kao i ljubitelje bendova Van Gogh i Novembar, na veliki slavljenički festival koji će se održati u ponedeljak 4. jula od 20 sati na platou Tvrđave.

„Mi dajemo sve od sebe da Ti možeš sve! 4.jul, Niš, Tvrđava…Vidimo se“, napisali su na svojoj Fejsbuk stranici uz video sa probe na kojoj sviraju pesmu „Ti možeš sve“.

Na jednodnevnom rock festivalu “5 do 100” će svoje jubileje proslaviti srpski rok bendovi, a pokrovitelj manifestacije je Grad Niš.

Poster festival“Ovo je više od festivala – to je rođendanska žurka i obeležavanje tri značajna jubileja – Galija slavi 40 godina od osnivanja, Van Gogh 30 godina, a Novembar 25 godina. Malo nedostaje do čitavog jednog veka rokenrola″, poručuju iz kuće Long play.

Organizatori su apelovali na publiku da dođe na vreme, a satnica nastupa je:
19:00 ulaz
19:05-20:15 DJ Miki
20:30-21:15 Novembar
21:30-23:15 Van Gogh
23:30-01:15 Galija
01:15-03:00 DJ Miki

Pretprodaja karata:
Energy music shop – TPC Kalča, prizemlje, Obrenovićeva bb i CD Sound – novi podzemni prolaz, Obrenovićeva bb. Prodajna mesta u mreži CS Eventim u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova4, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovića 5, Fun travel Obrenovićeva bb – PC Gorča, OMV pumpe – Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb.

Pretprodaja karata biće u opticaju do ponedeljka, 4.jula do 18h. Od 19h, karte će se prodavati na ulazu u festivalski proctor, levo od “Salona 77”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com