Politika

Miroslav Milutinović ostaje predsednik opštine Crveni Krst

Miroslav Milutinović iz Srpske napredne stranke ponovo je izabran za predsednika gradske opštine Crveni Krst.

U naredne četiri godine on obećava dalju izgradnju vodovodne i putne infrastrukture i poboljšanje poslovnog ambijenta na teritoriji opštine.
Kako kaže, trudiće se da i socijalna davanja budu veća, jer ova gradska opština ima više od 4.000 Roma i veliki broj socijalno ugroženih seoskih domaćinstava.

“Mogu da obećam domaćinsko poslovanje i u ovom mandatu, veća davanja za omladinu koju želimo da zadržimo u našoj opštini”, istakao je.

Njega su izabrali odbornici Skupštine gradske opštine, na čijem je čelu Zoran Strojković (SNS), koji je bio predsednik opštinskog Parlamenta i u prethodnom sazivu. Milutinović je dobio glasove 18 odbornika.

Za zamenika predsednika Crvenog Krsta izabran je Danijel Stanković, a za zamenika predsednika Skupštine ove opštine Jasmina Ilić (Pokret socijalista).

Skupština opštine Crveni Krst ima 21 odbornika, od kojih je 15 iz koalicije oko Srpske napredne stranke. Ova koalicija je vlast formirala sa SPS-om i SRS-om.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com