Hronika

etiri saobraćajne nezgode u Nišu

Čak četiri saobraćajne nezgode dogodile su se u Nišu za protekla 24 sata u kojima je povređeno pet osoba. Među njima, u dve odvojene saobraćajke povređena je trudnica i jedno osmogodišnje dete. “Posle ukazane pomoći i zbrinjavanja povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja”, saopštio je Zavod za hitnu medicinsku pomoć.

 

Dete rođeno 2008. godine je povređeno u nezgodi koja se dogodila u Ulici Kosovke devojke juče i 14:10, potvrdila je niška policija. Osmogodišnju devojčicu je udario Nišlija star 32 godine upravljajući vozilom Folcvagen golf niških registarskih oznaka.

Kako nezvanično saznajemo devojčica je oborena van pešačkog prelaza. Vozilom Hitne pomoći ona je prevežena na nišku hiruršku kliniku i nakon ukazane lekarske pomoći puštena je kući.

Uzrok se utvrđuje, a i kojom se brzinom vozač kretao. O nezgodi je obavešten zamenik tužioca, a uviđaj je izvršila policija po ovlašćenju.

U saobraćajnoj nezgodi na Toponičkom putu povređene su dve osobe, među njima trudnica, saopštila je Hitna pomoć.

 

U policiji kažu da se ova nezgoda dogodila juče ujutru u 7:55 h, u ataru sela Vrtište na Čamurlijskom putu prema Toponici. Kao uzrok navode to što su se vozila kretala u suprotnim policija saobracajnasmerovima. U saobraćajki su učestvovala vozila Folcvagen polo Aleksinačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Aleksinčanin 1991 godište i Ford scorpio Aleksinačkih registarskih oznaka, njime je upravljao sedamdesetogodišnji vozač iz okoline Aleksinca.

 

Prilikom sudara ta dva vozila, automobil Folcvagen Polo se zaneo i udario u vozilo Pasat Niških registarskih oznaka kojim je upravljao vozač 53 godište iz okoline Niša, objašnjavaju u policiji. U nezgodi su povrede zadobili putnik koji se nalazio u automobilu Ford polo, tridesetogodišnja žena i još jedno lice.

 

O ovoj nezgodi obavešten je dežurni zamenik tužioca, a uviđaj je izvršen od strane policije po ovlašćenju tužioca.

 

Jedna osoba je povređena na kružnom toku kod DIS-a. U policiji kažu da se nezgoda dogodila juče u 15:25 h i u njoj su učestvovali putničko vozilo Reno megan niških registarskih  oznaka, kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji vozač iz Niša i motocikl Vespa, takođe niških registarskih oznaka kojim je upravljao pedesetrogodišnji Nišlija. Povrede je zadobio vozač motocikla i prevežen je u KC i kako nezvanično saznajemo pušten je kući.

 

U niškoj Hitnoj pomoći saopštili su da je juče oboren i pešak kod Medicinskog fakulteta.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com