Kultura

“Treći svetski rat”-pretpremijera u Nišu

U Pozorištu lutaka u Nišu pretpremijera novog komada. Radi se o predstavi “Treći svetski rat”, komadu koji prati sedam potpuno različitih likova i čiji je glavni motiv ljubomora, najavljuju u ovoj ustanovi kulture.

Pretpremijera predstave “Treći svetski rat” zakazana je za 2. jul u 19 sati u Pozorištu lutaka u Nišu, a premijera 4. jula u Mixer house-u u Beogradu. Predstava je rađena po tekstu Ivana M. Lalića, režiju je radio Dejan Gocić, asistent režije je Toma Bibić, a producent predstave je Uroš Milojević.

“Ovaj komad prati sedam potpuno različitih likova − od Borisa, nesigurnog biznismena, preko etnomuzikološkinje bez zaposlenja Marije, do policajca koji je nesrećno zaljubljen u jednog momka. Glavni motiv ove komedije je ljubomora”, objašnjavaju.

U predstavi glume Ivana Pavlović, Uroš Milojević, Milivoje Stanimirović, Svetlana Milenković/Kristina Tomić, Stefan Mladenović, Toma Bibić, Bratislava Milić/Maja Jovanović.

Cena karte je 300 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com