Sport

Rastavac: Odbio sam nekoliko inostranih ponuda, neću da idem po svaku cenu

Milan Rastavac ostaće na klupi Radničkog iz Niša i u narednoj sezoni

Rukovodstvo Radničkog pre odlaska na Kopaonik završilo je veliki deo posla u prelaznom roku. Najvažnije za Nišlije je da će Milan Rastavac i u narednoj sezoni predvoditi tim s klupe, nova saradnja dogovorena je na godinu dana.

– I Radničkom i meni je lepo i korisno što nastavljamo da radimo zajedno. Kontinuitet je bitna stavka i za mene i za klub – kaže najperspektivniji trener Srbije u 2015. godini po izboru FSS.

Rastavac je važio i za najozbiljnijeg kandidata za selektora mlade reprezentacije. Pre manje od dve nedelje bio je i na razgovoru sa potpredsednikom FSS Goranom Bunjevčevićem, direktorom mlađih selekcija Mitrom Mrkelom i Slobodanom Pavkovićem, predsednikom Organizacije trenera Srbije.

– FSS nije odlučio još šta želi. Mlada reprezentacija ima selektora. Ukoliko poziv sa Terazija 35 ponovo stigne naknadno ću se izjasniti. Od poslednjih razgovora nisam imao kontakt sa čelnicima FSS – naglasio je trener Nišlija.

Pominjala se mogućnost i da Milan Rastavac ode u inostranstvo. Još zimus je imao konkretnu ponudu Nefčija, razmišljao je i ovog leta da se preseli preko granice, ali je ipak, izabrao da ostane u Radničkom.

Opširnije na Sportski Žurnal

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com