Društvo

Gabrovac dobio poštu

U okviru programa aktivnosti Gradske opštine Palilula na poboljšanju kvaliteta života stanovnika u naseljima opštine Palilula u 2016. godini i društveno-odgovorne akcije Javnog preduzeća „Pošta Srbije” „52 pošte za 52 nedelje”, u selu GABROVAC, predata je na upotrebu ispostava POŠTE.

Ovo je 26.poslovnica pošte, u okviru društveno-odgovorne akcije “52 pošte za 52 nedelje” Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ i druga u okviru aktivnosti rukovodstva opštine Palilula na poboljšanju kvaliteta života stanovnika u naseljima opštine. Poštansku poslovnicu, sa internet kutkom kao posebnim darom “Pošte Srbije”, na upotrebu je predao Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća „Pošta Srbije”, u prisustvu Bobana Džunića, predsednika Gradske opštine Palilula.

Ovim povodom, direktor JP „Pošte Srbije“ Milan Krkobabić, istakao je da otvaranje nove poštanske ispostave nije veliki korak, ali jeste za 2.000 stanovnika Gabrovca koji više neće morati da odlaze u Niš kako bi platili račune.

„Pošta Srbije nastaviće da otvara poštanske ispostave širom Srbije, sve dok ne pokrije celu teritoriju zemlje. Ni jedan bitan kutak neće ostati bez pošte“, istakao je Krkobabić.

On je podsetio da je preduzeće „Pošta Srbije“ prošlu godinu završilo kao najuspešnije javno preduzeće u zemlji, sa više od tri milijarde neto dobiti. Boban Džunić, predsednik Gradske opštine Palilula, koja je i pokrenula inicijativu za otvaranje poslovnice u Gabrovcu, zahvalio je rukovodstvu “Pošte Srbije” što osluškuje potrebe građana.

13509143 421890177957916 8968366124032150420 n

“Posebno cenim ljude poput Milana Krkobabića koji je čovek iz naroda, koji zna šta narodu treba i koji poštuje dogovor. Za nepunih mesec dana je otvorena još jednu poštu u naselju na teritoriji grada Niša. Nadam se da ćemo u narednom periodu otvoriti ispostavu poštu i u najvećem selu ovog kraja – u Lalincu”, istakao je Džunić.

Otvaranje nove poštanske ispostave, koja će imati poštanski broj 18106, dobra je vest ne samo za više od 2.000 meštana Gabrovca, Vukmanova i Berbatova, nego i za privrednike tog kraja, jer sada mogu da očekuju olakšano poslovanje i da se, uz uštedu vremena i novca, potpuno posvete svojoj primarnoj delatnosti. Poštanska poslovnica u ovom naselju u podnožju planine Seličevice uređena je i opremljena standardizovanim poštanskim sredstvima i računarski povezana. Korisnicima su na šalteru dostupne poštanske i platne usluge najvišeg kvaliteta po najnižoj ceni svakog radnog dana od 8 do 11 časova, a potom poštanski radnik izlazi na dostavu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com