Politika

Konstituisana Skupština opštine Crveni Krst

Gradska opština Crveni Krst konstituisala je skupštinu, a na čelu je, i u novom sazivu dosadašnji predsednik Zoran Stojković iz Srpske napredne stranke. Za sekretara skupštine ponovo je postavljena Danijela Miličević.

Na konstitutivnoj sednici verifikovani su mandati odbornicima. Od ukupno 21 odbornika opštinskog parlamenta 14 mesta je pripalo SNS-u, SPS ima 2 isto koliko i koalicija DS, SDS, NPS i LDP, a 1 mandat pripao je listi „Iskreno za Niš“ Momira Stojanovića.

predsednik skupštine

Kako su Niškim Vestima kazali u Crvenom Krstu gotovo je izvesno da će na mestu predsednika Opštine ostati Miroslav Milutinović, kadar naprednjaka.

„Biće nekih promena u Veću, ali predsednik verovatno ostaje isti“, kaže Saša Stamenković iz Opštine.

Skupština

Milutinović je na čelu Opštine od maja 2014. godine, kada je ostavku podneo dotadašnji predsednik Darko Bulatović, koji je, prema i dalje nezvaničnim informacijama, kandidat SNS za gradonačelnika Niša. Pre toga Milutinović je dugo bio u SPS-u, a bio je na mestu predsednika Skupštine GO Crveni Krst.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com