Hronika

Tragedija kod Aleksinca: Poginuli turisti iz Slovačke

Pet osoba je stradalo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u mestu Bobovište na auto putu Niš – Beograd, između Aleksinca i Ražnja, saopštio je MUP Srbije.

Do nesreće je došlo kada je autobus slovačkih regiitarskih oznaka sleteo s kolovoza. Povređeno je 23 osobe koje su zbrinute u Niškom kliničkom centru i Aleksinačkoj bolnici.

Niška hitna pomoć je intervenisala po pozivu MUP-a sa 4 ekipe, a prva je na mesto nesreće stigla ekipa Aleksinačke hitne pomoći. Ekipe iz Niša su zbrinule 17 pacijenata, ( u autobusu je bilo 31 putnik) od toga 7 teće povređenih, 10 lakše povređenih . Pacijenti su prevezeni do urgentnog centra Kliničkog centra Niš. 8 pacijenta je zbrinuto u Aleksinačkoj bolnici. 3 pacijenta je zbrinuto na licu mesta, 5 mrtvih na licu mesta, saopštili su u Hitnoj pomoći.

Pripadnici Minstarstva unutrašnjih poslova u Nišu i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu vrše uviđaj. Saobraćaj se odvija bez prekida, levom kolovoznom tragom

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com