Politika

Konstitutivna sednica GO Palilula zakazana za nedelju

Sednica skupštine Gradske Opštine Palilula biće održana u nedelju 19. juna. Na prvoj konstitutivnoj sednici biće verifikovani mandati i izabrani predsednik i sekretar Skupštine Opštine Palilula.

Kako su Niške Vesti ranije pisale, vlast će u ovoj opštini činiti Srpska napredna stranka i Srpski radikali. Koalicioni sporazum između ove dve partije potpisan je početkom meseca, a kako je tada najavio predsednik opštine Boban Džunić još izvestan broj nosilaca odborničkih mandata različitih stranaka koji će dati podršku ovoj koaliciji okupljenoj oko SNS-a.

Izborna lista SNS u Paliluli osvojila je na proteklim izborima apsolutnu većinu sa 56 odsto osvojenih mandata odnosno 14 od ukupno 25 odborničkih mesta u Skupstini GO Palilula u Nisu.

Ipak, prva opština koja je nakon održanih lokalnih izbora konstituisala svoje organe i već izabrala predsednika je Niška Banja.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com