Društvo

Dve prosidbe na koncertu Sergeja Ćetkovića (VIDEO)

Emocije su sinoć preplavile nišku Tvrđavu. Osim što se dobrim zvukom i romantičnim pesmama Sergej Ćetković potrudio da Nišlijama priredi veče za pamćenje, sigurno će biti upamćeno i to da su upravo na tom koncertu dva para rekla sudbonosno DA.

Čak dve prosidbe dogodile su se sinoć na bini na kojoj je nastupio crnogorski pevač Sergej Ćetković. I do sada su se kaže ovaj pevač dešavale prosidbe na njegovim koncertima, ali:

“Ovo je posebno veče. Prvi put za 17 godina imamo dve prosidbe u toku mog koncerta. Inače, imamo po jednu..”, rekao je Sergej.

sergej3

Mladići su bili hrabri, izašli su na binu, pokazali ljubav, zaprosili svoje voljene, a one su naravno rekle DA. Prvi na prosidbi im je čestitao Sergej, a kao poklon dao im je po flašu vina i naravno poklonio im je pesmu.

“Moraću da završim ubrzani kurs za matičara pa da počnem i da venčavam”, našalio se crnogorski pevač poželevši svaku sreću budućim supružnicima i zahvalio im se što su učinili da bude deo njihove sreće.

sergej4

Niška Tvrđava sinoć bila je puna zaljubljenih parova, onih koji su prisustvovali koncertu,  a bilo je i drugih koji su koncert slušali sa obližnjih klupa. Kako su Niške Vesti saznale i van letnje pozornice, opijeni emocijama, još nekoliko mladića zaprosilo je svoje devojke.

sergej2

Niške Vesti svima čestitaju!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com