Društvo

Počinje Medijanina letnja žurka!

Dečiji letnji program u organizaciji Gradske opštine Medijana pod nazivom „Medijanina letnja žurka“ počinje u subotu, 18. juna u 19.30 u Parku svetog Save.

“Kao i svake godine najveća niška opština dane raspusta svojih najmlađih stanovnika želi da učini lepšim, korisnijim i zanimljivijim”, saopštili su iz Medijane.

Program će se odvijati na pozornici i 16 kreativnih i zabavnih punktova lociranih oko pozornice u vremenu od 19,30 do 20,30 časova.

Kućica Medijanica i drugari pripremili su niz zabavnih i kreativnih igara koji će se smenjivati iz subote u subotu.

Osim programa koji će se odvijati na bini mališani će moći da nauče nove, kreativne tehnike, kao što su pravljenje „bombone u bombonici“, „personalne čokoladice“, „crtanje po licu“, „lopte od stiropora“, „čarobni štapići, mačevi i krune“, i druge.

Punktovi su koncipirani kao zabavni i obrazovni, sa ciljem da deca nauče da naprave nešto za svoju sobu, kutak za igru ili proslavu. Na punktovima mališani dobijaju ID kartice i kartice večeri.Svake večeri popunjavaju po jednu karticu, ubacuju u kutiju iz koje će se izvlačiti po 30 dobitnika za veče.

„Ukoliko decu od malena naučimo da razmišljaju kreativno i svoju kreativnost pretvore u delo mi kod njih budimo želju da i kroz život nastave tako da razmišljaju, ne plašeći se da to što zamisle i ostvare“, poruka je ovogodišnjeg programa Gradske opštine Medijana namenjenog najmlađima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com