Promo vesti

Na prodaju odličan, renoviran stan na Paliluli – Rasadnik

Na prodaju stan na Paliluli. Nalazi se na visokom prizemlju. Površina stana je 44 m2, i po strukturi je dvosoban. Sastoji se od ulaznog hodnika, iz kojeg je komunikacija sa ostalim prostorijama, a to su: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, i kupatilo.

Stan je veoma funkcionalan, odličnog rasporeda, bez prolaznih soba. Velika prednost je što zgrada nije priključena na gradsku toplanu, već je grejanje TA, pa su troškovi znatno manji. U stanu je urađena izolacija, kao i zamenjene kompletne inastalacije; kompletno renovirano kupatilo, zamenjene pločice u hodniku i kuhinji.

Promenjena su ulazna vrata, i vrata trpezarije. Parket je nedavno lakiran, i u odličnom je stanju. Kupovinom dobijate i pripadajući podrum, koji je takođe uređen, i sproveden je priključak za struju. Stan se nalazi na veoma lepoj lokaciji, izvan gradske gužve i buke, a ipak na 500m od centra grada.

U blizini se nalazi pijaca, marketi, ambulanta, i druge lokacije od značaja za stanovanje. Takođe, u blizini su i Fakultet zaštite na radu i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, što ovaj stan čini i odličnom investicijom za kasnije izdavanje.

Stan ima odličnu strukturu, sa maksimalno iskorišćenim prostorom, za tu kvadraturu.

Cena stana je 33.000€.

[foldergallery folder=”images/galleries/kitic-stan-01″]

Za više informacija ili razgledanje ove nekretnine slobodno nas pozovite, ovo je topla preporuka Agencije Kitić!

Tim Kitić Nekretnina
Nikole Pašića br. 30/2   
18000 Niš, Srbija   
tel:    +381 (0) 18/523-640
mob: +381 (0) 63/468-755
Posetite Naš Vebsajt! Kitic Nekretnine 
Kitic Nekretnina
 Nađite nas na Facebook-u, Google+, Twitter-u,  i LinkedIn-u.
 Ostanite u kontaktu sa nama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com