Društvo

Novi promo za film “Lutajuća srca – Arhiv emocija” (VIDEO)

Kako su „Lutajuća srca“ počela da rade, ko je komponovao, a ko pisao tekstove? Koja priča stoji iza čuvene pesme „Još malo“…

„Ova pesma je primer kako jedan erotski doživljaj u šatoru može da se pretvori u pesmu koja je svima nama promenila živote“, govori Miroljub Jovanović.

Ostali članovi čuvenog trojca – Spomenka Đokić i Milan Marković govorili su o svojoj mladosti, muzici, nastupima, o vremenu koje svi rado pamte.

Lutajuca srcaOvo je drugi promo video za dokumentarac „Lutajuća srca – Arhiv emocija“ u produkciji City Marketing Centra. Nišlije će premijerno moći da pogledaju dokumentarac na ovogodišnjim Filmskim susretima.

Ekipu koja je radila na filmu čine režiser Vladimir Ristić, reditelj u montaži Boban Rajković i snimatelj Bojan Jovanović.

Osim članova najpoznatijeg niškog vokalno-instrumentalnog sastava iz 70-ih i 80-ih godina, u filmu govore i mnoge njihove kolege i saradnici popout Kornelija Kovača, Neše Galije, Zdravka Ćolića, Bilje Krstić, i mnogi drugi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com