Društvo

Treći rođendan: Podrška dojenju na javnom mestu

Obeležavanje trogodišnjice podrške dojenju na javnom mestu biće organizovana u petak 24. juna sa početkom u 17:30 časova ispred dečijeg centra u Čairu.

Skup će se održati ispred Dečijeg centra, uz prigodan program, biće organizovani razgovori sa stručnjacima na teme vezane za dojenje.

Planirana je i dodela nagrada za najbolje likovne radove i izložba pristiglih radova na konkurs, uz medijsku podršku Super radija. Prvenstveno druženje preporučujemo sadašnjim i budućim roditeljima, budućim mamama i trudnicama posebno, a dobro došli su i svi koji smatraju majčino mleko najboljom hranom za naše bebe, poručuju organizatori.

Obeležavanje trogodišnjice podrške dojenju na javnom mestu ima i svoj aktuelni likovni kokurs pod nazivom: “Mama, doji me bilo gde, tvoje mleko je meni sve!“
Konkurs je raspisan za decu od 3 do 7 godina. Radove treba odneti u Dečiji centar ili poslati na adresu: Devete brigade br. 10. Ovaj konkurs traje do 20. juna.

Organizatori ovog druženja sebe nazivaju grupom mama koje se već tri godine bavi podrškom dojenju na javnom mestu i dojenjem uopšte – Nišlijke koje podržavaju dojenje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com