Društvo

Sa niškog aerodroma u Milano i Dizeldorf

Od 1. novembra Ryanair će sa niškog aerodroma leteti za Milano, dva puta nedeljno – utorkom i subotom. Ova niskotarifna irska aviokompanija uvodi još jednu liniju za Nemačku. Od 30. oktobra sredom i nedeljom sa “Konstantina Velikog” počinju letovi za Dizeldorf.

Karte za ove dve linije narednih nedelju dana mogu da se kupe po promotivnoj ceni od 19,99 evra, kaže direktor Aerodroma Vladica Đurđanović.

Podsećamo da avioni Ryanair-a od 4. septembra lete za Berlin, takođe dva puta nedeljno – četvrtkom i nedeljom, kao i do Bratislave od 31. oktobra.

“Izabrali smo da letimo iz Niša jer su aerodromske usluge jeftinije, a smatramo i da je linija finansijski isplativa. Očekujemo 30.000 putnika godišnje“, rekao je ranije razvojni menadžer Luis Menez.

Sa niškog aerodroma od prošle godine lete avioni mađarske kompanije Wizz air za Malme i Bazel, a od 20. avgusta uvode letove za Dortmund.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button