Društvo

SARS i Proces sutra u rovovima Tvrđave

Beogradski bend S.A.R.S. ove godine slavi 10 godina rada, a u okviru obeležavanja ovog velikog jubileja održaće veliki koncert u Nišu u četvrtak 9. juna u rovu niške Tvrđave od 20 sati.

Zbog nestabilnog vremena proteklog vikenda, organizator je odlučio da koncert pomeri od subote, 4.juna za četvrtak, 9.jun.

“Pre nekoliko dana izašao je i novi album grupe S.A.R.S. pod simboličnim nazivom “Poslednji album”, ali nisu istinite glasine da bend prestaje sa radom. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će nakon poslednjeg albuma nastaviti da izdaju samo singlove”, kažu organizatori.

Kao gosti koncerta S.A.R.S-a u rovu niške Tvrđave nastupiće sastav „Proces“ iz Niša. Ovaj ska-reggae-punk bend iza sebe ima dva studijska albuma, i od 1995. svira na svim značajnijim festivalima u Srbiji i regionu.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za parter i 900 za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u lokalnim šopovima, do četvrtka, 9.juna, do 17 sati.
U CD Sound-u u Novom podzemnom prolazu, Energy music shop –u u Kalči, Clock travel-u na Trgu republike i Kaldrma Caffe-u u Kazandžijskom Sokačetu.
Prodajna mesta u mreži Gigs Tix u Nišu: “Corner shop”- Bul. Zorana Đinđića 38, Knjižare Vulkan – Vizantijski bulevar 1 (Roda centar) i Obrenovićeva 42 (TC Forum).
Prodajna mesta u mreži CS Eventim u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel Obrenovićeva bb – PC Gorča, OMV pumpe – Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb.

U četvrtak, 9.juna, na dan koncerta – na ulazu u “rovče” niške Tvrđave, od 19 sati karte će biti skuplje i koštaće 700 dinara za “regularnu” kartu i 1.000 dinara za VIP sektor.

“Za kupce VIP karata obezbeđen je bolji pogled na binu sa platforme koja je izdignuta i odvojena od partera, što omogućava veći komfor tokom koncerta. VIP karta obezbeđuje poseban, brži ulaz na koncert, boravak u prostoru sa VIP barom i većim izborom pića, kao i odvojenim toaletima”, kažu organizatori.

Oni poručuju publici da dođe na vreme jer “Proces” će početi nastup u 20, a “S.A.R.S.” u 21 sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com