Politika

Branislav Jovanović: „Srbija je jedan čovek“

“Odlaganje sednice Skupštine Grada Niša je dokaz da su građani glasali za Vučića, a ne za Perišića o čemu smo već govorili u izbornoj kampanji. Ovo je i dokaz da će funkcija Skupštine nastaviti da se urušava jer će se o direktorima odlučivati na gradskom veću iako je osnivač tih firmi, na čijem su oni čelu, Grad“, kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

Jovanović kaže da će verovatno i izveštaj o poslovanju gradskih firmi izmenom Statuta usvajati gradsko veće.

“Tako se sužava prostor da znamo u kakvoj su finansijskoj situaciji i ko su ljudi koji vode te firme“, objašnjava prvi čovek niškog NPS-a.

“Sa jedne strane se zalažu za štednju, a odlaganjem ove sednice prave dodatne troškove budžetu. Sada se vidi da su vanredni republički izbori raspisani ne zbog promena snaga i boljeg rada u vladi Srbije nego da bi se se spasili odbori Srpske napredne stranke na lokalnom nivou raspisivanjem redovnih lokalnih izbora. Srbija je ustvari jedan čovek“, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com