Servisne

Tretman protiv krpelja

Drugi tretman krpelja na teritoriji grada obaviće „SANIT M&M“ D.O.O. Tretman će se sprovoditi u četvrtak 9. i petak 10. juna.

Po Programu dezinsekcije na teritoriji Grada Niša u 2016. godini suzbijanje krpelja vršiće se uređajima sa zemlje po sledećem rasporedu:

Četvrtak 09.06.

Na teritoriji GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela Zelengora,
Na teritoriji GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, Kameničkom visu, kod spomenika na Čegru, kod Vrežinskog bazena, travnjak u ulici II Proleterske
brigade i dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“, dvorište doma učenika u ul.Kosovke devojke, travnate površine Keja Nišave,
Na teritoriji GO Medijana: parkovi na Trgu K. Aleksandra, u ulici Obilićev venac, stari park pored Nišave,travnate površine Keja Nišave do naselja Nikola Tesla.

Petak 10.06.

Na teritoriji GO Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, travne površine keja Nišave,
Na teritoriji GO Palilula: spomenpark Bubanj, park kod Železničke stanice, travnate površine gradskog groblja i Minovog naselja i dvorište Svetinikolske crkve,
Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, park u ulici Nikole Pašića travnjak oko spomenika Ćele kula i dvorište Saborne crkve.

Ekipe operativaca biće na terenu u četvrtak i petak od 8 sati.

Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava. Nadležni upućuju da je potrebno da se navedena uputstva jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com