Društvo

Karavan “Moja Srbija” dolazi u Niš

Promotivni karavan ,,Moja Srbija“ dolazi 10. juna u Niš. Karavan treba da predstavi letnju turističku ponudu Srbije domaćim gostima. Ovo je deo promotivne kampanje Turističke organizacije Srbije.

Karavanom koji će putovati kroz Srbiju, Turistička organizacija poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

„Posetioce na gradskim trgovima očekuju štandovi brendirani logotipom “Moja Srbija” na kojima će moći da se gastronomija 200x200.jpginformišu o mogućnostima za odmor u Srbiji, bogat zabavni program, nastupi muzičkih grupa, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju – 52 vikenda u Srbiji“, koji će najsrećnijim posetiocima obezbediti nezaboravan doživljaj leta 2016 u Srbiji”, kažu u TOS-u.

Na štandovima lokalnih turističkih organizacija posetioci će moći i da degustiraju karakteristične lokalne specijalitete u skladu sa programom „52 ukusa Srbije“. Pored samih domaćina na karavanu će se predstaviti i destinacije koje gravitiraju ka tom gradu, kako bi zajednički predstavili svoju regionalnu ponudu.

djavolja varos 200x200.jpg„Karavan će biti prilika i da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija. Na karavanu će se obeležavati i 160. godišnjica rođenja velikog srpskog naučnika Nikole Tesle, kroz filmove o Tesli i deljenje suvenira posvećenih ovom naučniku”, dodaju.

Karavan će putovati ove godine kroz 14 gradova Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Zrenjanin, Sombor, Kruševac, Vranje, Valjevo, Novi Pazar, Užice, Zaječar, Požarevac. Program na svakoj stanici karavana „Moja Srbija“ trajaće od 17-22 časa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com