Društvo

Diploma Pravnog znači teorijsko i praktično znanje

Pravni fakultet u Nišu je akreditovana i renomirana državna obrazovno-naučna ustanova sa tradicijom dužom više od pola veka. Oni koji završe studije na Pravnom dobijaju priznatu, ali povrh svega, cenjenu diplomu, teorijsko znanje i praktične veštine, kažu u ovoj obrazovnoj ustanovi.

„Pravni fakultet ima akreditovan studijski program, a nastava je utemeljena na bolonjskim principima. Naši studenti imaju priliku da rade sa eminentnim stručnjacima iz različitih oblasti prava“, ističu na Pravom fakultetu.

Fakultet sarađuje sa pravosudnim organima, drugim fakultetima u zemlji i inostranstvu, i realizuje međunarodne projekte.

 DSC0874

„Studenti mogu da steknu teorijsko znanje, ali što je još važnije, stećiće praktične veštine i razviti pravničku logiku“, dodaju.

Osim što dobijaju kvalitetno obrazovanje iz oblasti prava, studenti mogu da učestvuju na različitim manifestacijama poput pravnijade, studentskih susreta i sportskih takmičenja. Studentska razmena je još jedan od načina da upoznaju druge kulture, obrazovne sisteme ali i da steknu nove prijatelje.

Klub pravnog

Još jedna od prednosti studiranja na državnom fakultetu je ta što studenti imaju pravo da stanuju u domu pored fakulteta, koji se nalazi u centru Niša. Takođe, oni mogu da se hrane u studentskom restoranu po veoma povoljnoj ceni.

 DSC1101vlada

Upišite Pravni fakultet Univerziteta u Nišu!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com