Politika

“Dosta je bilo” biće opozicija u Nišu

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ neće biti u lokalnoj vlasti. Kako su saopštili, ne žele da pregovaraju o koalicijama ni na gradskom ni na opštinskom nivou, jer se o niškoj vlasti odlučuje u Beogradu, a sve stranke čekaju sednicu predsedništva SNS-a.

„Sa naprednjacima i partijama koje su sklone da prave koalicije sa njima nikada nećemo učestvovati ni u jednoj vlasti. Za nas kao Nišlije je neprihvatljivo i sramotno da partije nemaju slobodu u odlučivanju u odnosu na njihove centrale. Samim tim, verujemo da takvi odbornici ne mogu biti sposobni i ne mogu donositi odluke u korist građana. Odbornici predstavljaju Nišlije, a ne partijske centrale. Krajnje je vreme da svi politički činioci shvate ovo i da prestanu da preko ovog grada grade svoje političke pozicije“, ističu.

U Porketu podsećaju da su biračima obećali da će njihov rad biti transparentan i u službi građana, a za promene mogu da se bore i kao opoziciona stranka.

„Bez obzira na to što su Nišlije glasale za lokalnu skupštinu, i što su pošle za nekim obećanjima, vlast u Nišu formira Beograd. Da li znate da osim vladajuće partije, postoji još nekoliko partija koje čekaju famozno predsedništvo naprednjaka kako bi videli šta i kako dalje? Zar nije poražavajuće da sudbina Niša zavisi isključivo od predsedništva jedne partije? Mi ne želimo da čekamo nikakva predsedništva“, dodaju.

U DJB pozivaju predstavnike ostalih partija da budu iskreni prema građanima i priznaju da čekaju da predsedništvo jedne partije kaže kako će Niš funkcionisati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com