Društvo

Niški bendovi sviraju za ugrožene

U dvorištu Banovine, 11. juna od 20 sati, nekoliko niških bendova sa gostima iz drugih gradova nastupiće na humanitarnom koncertu, kako bi prikupili pomoć za siromašne. Sviraće Hazel Purple, Bunker, Language.Sex.Violence, White Rabbit Band iz Beograda, Kontras i Letcite iz Sofije.

“Ideja je da se okupimo i prikupimo novčanu, kao i pomoć u hrani i odeći za siromašne naše sugrađane i uz jedan lep koncert započnemo malo širu akciju prikupljanja pomoći za najsiromašnije ljude”, kažu organizatori.

Humanitarni koncert organizuje “Hunger Aid Serbia”, u saradnji sa udruženjem “Balkanrock” i Studentskim kulturnim centrom. Kako kažu, očekuju da se akciji pridruže i druge organizacije i udruženja iz grada. Do sada su učešće potvrdili Društveni centar i Indigo.

“Pozivamo sve ljude da dođu te večeri u Banovinu i da prikupimo što više sredstava i hrane. Pomoć će biti podeljena na nekoliko porodica u zavisnosti od toga koliko i čega budemo skupili, a u dogovoru sa svim izvođačima i organizatorima” , dodaju.

Humanitarni koncerti održaće se u Beogradu 27. maja, kao i u Novom Sadu za 4. juna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com