Društvo

Hitna sednica Skupštine grada

Na današnjem hitnom zasedanju gradske skupštine odbornici će odlučivati i o postavljanju dosadašnjeg predsednika opštine Medijana Zorana Stojanovića na mesto v.d. direkotra „Gradske toplane“, na predlog SNS-a. Nenad Mišić, dosadašnji pomoćnik direktora JKP „Gorica“ biće predložen za v.d. direktora ovog preduzeća, odlučili su u Odboru za imenovanje. Mišića je za ovu funkciju predložio SPS.

Podsećamo da je protiv direktora Toplane Slobodana Maksimovića podignuta optužnica zbog čega je predloženo da bude suspendovan, dok je direktor „Gorice“ Igor Jovanić podneo ostavku na tu funkciju.

„Na današnjoj sednici naćiće se 4 tačke o kojima mora hitno da se odlučuje, pa postoji obrazloženje zašto su „po hitnom postupku“ ušle u dnevni red“, rekao je predsednik Odbora za imenovanje i šef Odborničke grupe SNS Dejan Jovanović.

Na hitnoj sednici gradskog parlamenta odlučivaće i o Predlogu generalne regulacije obilazne pruge oko Niša kao i povećanju kapitala „Gorice“ za oko 200 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com