Sport

IZAZOV u Čairu (VIDEO)

Trka sa prirodnim i veštačkim preprekama u Parku Čair biće organizovana u nedelju 22. maja u 12 sati. Trka koja te tera da se motivišeš i razmišljaš, kažu organizatori.

Trka koja te tera da ispitaš svoje granice izdržljivosti. Trka koja te oznoji, uprlja i doda dozu adrenalina!

Trka “IZAZOV 2k16” održaće se u parku Čair 22. maja (nedelja) u 12 sati. Staza dužine 1500 metara sadržaće 20 prirodnih i veštačkih prepreka. Takmičenje će se odvijati u dve kategorije – muškoj i ženskoj.13062863 471098363094550 8936565766399100831 o

IZAZOV čine avanturisti koji su odlučili da Nišu predstave svetski poznat koncept trka pod nazivom Run Challenge. Nakon Tvrđave i Parka Svetog Save, trka sa preprekama se ove godine održava u Čairu. 20 prirodnih i veštačkih prepreka biće zadatak za sve učesnike. Kako su iz godine u godinu prepreke postajale teže, takmičari sposobniji, a trka sve uzbudljivija.

Kako bi ste se prijavili za trku, potrebno je da pošaljete svoje ime i prezime, broj telefona , datum rođenja i sportsku disciplinu u kojom se bavite na izazovchallenge@gmail.com.

Učešće je i ovoga puta besplatno, pa se od takmičara traži samo da se naoružaju zdravom energijom i dobrim raspoloženjem i spreme za možda kratkotrajnu, ali značajnu avanturu.

Blato, šuma, padovi, žuljevi, ogrebotine i znoj. Da li postoje prepreke koje će vas sprečiti da se prijavite za trku sa preprekama? Da li ste dorasli IZAZOVU?

Za više informacija pratite zvaničnu Fejsbuk stranicu, kao i Instagram nalog izazov_official.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com