Promo vesti

Duh italijanske kuhinje u Nišu – Caffee Pizzeria NIGHT&DAY

Usluga bolje i više” moto je već prepoznatljive picerije Night&Day u Nišu. Godinama unazad vredno rade svakog dana postavljajući sebi nove zadatke u težnji da budu bolji i atraktivniji. Puni stolovi i zadovoljni gosti koji se redovno vraćaju dokaz su da im to polazi za rukom. Od sada  u proširenom prostoru u italijansko-francuskom stilu! 

Prijatan ambijent u centru grada u kome će te uživati u hrani izvanrednog kvaliteta i ukusa, koju karakteriše italijanska testenina, originalni mocarela sir, najfiniji pelat paradajz, sveže povrće, prvoklasni pršut, kao i pica od hrskavog tankog testa.

Iskustvo mi je pokazalo da u svakom poslovanju, moraš da težiš da budeš najbolji. Ovo proširenje u prostoru samo je deo te priče. Držimo svoj nivo i uvek težimo boljem, nikada ne idemo ispod već postavljenih granica, samo više i bolje, i to nam za sada uspeva, dokaz za to je i podatak da drugi restorani rade sve samo da nam se približe po kvalitetu i usluzi“, kaže za Niške Vesti vlasnik picerije Ivica Zdravković.

Night&Day već tri godine donosi pred vaša vrata hranu izvanrednog kvaliteta i ukusa.

Nisu samo kvadrati u pitanju kada je zadovoljan mušterija u pitanju, mnogo više je u poverenju koje gradimo prema našim gostima, kojih je svakim danom sve više. Mi smo u koraku sa dešavanjima“, tvrdi Zdravković. “Mnogo je bitno da pratimo šta se dešava u okruženju. Ja više puta u toku godine putujem u inostranstvo i nadograđujem svoje znanje i iskustvo nekim novim saznanjima kada su jela koja mi nudimo u pitanju”, kaže Zdravković.

NightDay01

Koliko su Nišlije željne da probaju te neke nove stvari koje “donosite”, koliko su ljudi spremni da prihvate nešto novo?

Na samom početku kada smo počeli sa radom te 2012. godine počeli smo sa spremanjem pasti i pica. Pastu tada skoro da niko nije tražio, danas to više nije tako. Pasta se sada traži isto koliko i pica. To znači da se trendovi menjaju i da se vremenom menja interesovanje naših sugrađana. To je danas 1:1. Postoje specijaliteti koji se redovno i puno naručuju i mi tačno znamo za koji vlada interesovanje a za koji ne”, kaže Zdravković.

Našem čoveku uvek je bitno da ne plati puno ali da hrana koju naruči bude obilna.

NightDay02

Nekad ima i primedbi ali to je sve normalno, nama primedbe pomažu da budemo još bolji. Za Niš planiramo još jedno iznanađenje ali ću tu priču sačuvati još neko vreme. Siguran sam da će Nišlije biti zadovoljne onim što im spremamo”, kaže.

Kada spomenemo ime Night&Day, ono što Nišlije treba da imaju na umu:

Najbitnije je da su naši gosti zadovoljni, mislim da smo u tome uspeli”, završava vlasnik poznate picerije Night&Day u Nišu.

Opširnije pročitajte >>>

Niške Vesti
Poslovni adresar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com