Sport

Posle reprezentativca Srbije, Radnički dobio i reprezentativca Crne Gore

Jedna od najuspešnijih sezona u novoj istoriji FK Radnički bliži se kraju, a svakodnevno stižu svojevrsna priznanja na adresu kluba. Nakon Aleksandra Jovanovića, koji je pozvan u reprezentaciju Srbije, na putu da po prvi put obuče dres seniorske reprezentacije svoje zemlje je i Darko Bulatović.

Levi bek Radničkog iz Niša od dolaska u Radnički beleži dobre partije, a to nije promaklo selektoru Ljubiši Tumbakoviću. Bulatović bi mogao da se nađe na spisku selektora za prijateljske utakmice sa kombinovanom selekcijom Crne Gore i utakmici sa reprezentacijom Turske. Fudbaler Radničkog rekao je da je iz medija saznao da se nalazi na širem spisku selektora Ljubiše Tumbakovića ali da još čeka na zvanični poziv, a potom je dodao da će se na isti rado odazvati.

– Zovu me i čestitaju mi što se nalazim na spisku, a mene još niko nije zvao tim povodom, o mestu u reprezentaciji sam saznao iz medija u Crnoj Gori. San svakog igrača je da dobije poziv u nacionalni tim, tim povodom najviše sam zahvalan mom klubu, igračima i stručnom štabu Radničkog, koji ove sezone beleži istorijske rezultate. Nadam se da će i zvanični poziv uslediti uskoro jer smo dobrim igrama to zaslužili i Radnički i ja – kaže Bulatović.

Opširnije na Sport.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com