Društvo

Najlepša razglednica Medijane

Slike iz života najveće niške opštine nastale u okviru projekta „Najlepša razglednica Medijane“ ugledale su svetlost dana i to na najlepši način – postale su razglednice svoje opštine. Iako je prvobitno planirano nagrađivanje 30-oro učenika osnovnih škola sa područja Gradske opštine Medijana, još dvoje je zaslužilo nagrade. I to najbolje govori o interesovanju za konkurs i tome koliko su naša deca talentovana, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Zoran Stojanović uručujući nagrade.

“Nastavljamo sa praksom podrške najmlađima, u edukaciji i promovisanju pravih vrednosti. Prva nagrada na ovom konkursu je tablet računar, druga i treća vaučeri od 5.000 i 2.500 dinara. Ovim projektom zaokružili smo aktivnosti kojima smo želeli da našu decu „opremimo“ za budućnost – dodao je prvi čovek opštine i naglasio: – Realizovali smo projekte „Napravi svoju aplikaciju“ i opremili škole novom računarskom opremom preko projekta „Ulog u budućnost“. Putem „Najlepše razglednice Medijana“, učenici su dodali čas zapažanja i fotografisanja, pokazali da žele da uče i da su naša ulaganja u njih bila opravdana”, rekao je Stojanović.

razglednica3

U projektu „Najlepša razglednica Medijane“ učestvovalo je stotinak učenika iz 10 osnovnih škola sa područja najveće niške opštine, a u konkurenciji bilo oko 300 radova. Realizovan je uz podršku organizacija „Mladi ambasadori“ i „Proaktiv“.

razglednica2

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com