Sport

Golman “Radničkog” pozvan u nacionalni tim

Golman FK “Radnički” Aleksandar Jovanović dobio je poziv od novog selektora Slavoljuba Muslina za sledeće utakmice reprezentacije.

Poziv je i zvanično stigao u klub, a Aleksandar ga je dobio nakon popodnevnog treninga.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam pozvan da branim u nacionalnom timu. Ovo je jedna velika potvrda za sve za šta sam se borio od malena, od kada sam počeo da treniram”, rekao je Niškim Vestima Jovanović.

On ističe da mu je posebno zadovoljstvo što u reprezentaciju ide iz “Radničkog”.

“Svi znamo koliko je teško postići takav uspeh kada krećemo iz ove sredine i zato sam vrlo ponosan. Potrudiću se da dam svoj maksimum u još 2 kola koliko ću igrati u klubu”, dodaje.

Jovanović je ove sezone jedan od najistaknutijih pojedinaca u “Radničkom”. Svojim intervencijama je često uticao na ishode utakmica. U finišu utakmice 3. kola protiv Crvene zvezde u Beogradu odbranio je jedanaesterac Aleksandru Kataiu.

Muslin je pozvao 28 igrača i 4 golmana za predstojeće provere protiv Kipra – 25. maja u Užicu, Izraela – 31. maja u Novom Sadu, i Rusije – 5. juna u Monte Karlu.
Golman “Radničkog” je jedan od osmorice debitanata koji su pozvani da igraju prijateljske utakmice. Osim njega debitantski poziv dobili su i defanzivac Krila Svojetov Milan Rodić, odbrambeni igrač BATE Borisova Nemanja Milunović, zatim trio vezista – Saša Zdjelar (Olimpijakos), Marko Grujić (Crvena zvezda) i Sergej Milinković-Savić (Lacio), kao i dvojica ofanzivnih igrača, Partizanov Nemanja Mihajlović i napadač Čukaričkog Andrija Pavlović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com