Izbori 2016

Još jednom! Izbori u Gornjem Matejevcu

Meštani Gornjeg Matejevca glasaće ponovo za odbornike GO Pantelej, jer je Upravni sud usvojio žalbu Grupe građana “Iskreno za Niš” koja se žalila na loš zapisnik sa biračkog mesta. Sledi ponavljanje opštinskih izbora.

Grupa građana “Iskreno za Niš” uložila je prigovor, jer je u izbornom zapisniku na biračkom mestu 22 u Gornjem Matejevcu, izbrojano više glasova u biračkoj kutiji od broja izašlih glasača. Kasnije je spisak sa birališta prepravljan, ali ne i potpisan na valjan način.

Opštinska izborna komisija u Panteleju je žalbu odbacila ali je usledila presuda Upravnog suda, koji nalaže ponavljanje glasanja.

Meštani Gornjeg Matejevca su na poslednjem glasanju koje je održano pred Prvi maj u najvećem broju glasali za Ujedinjenu seljačku stranku koja je dobila 138 glasova, zatim Iskreno za Niš sa 137, Levica Srbije koja je osvojila 87, Koalicija Niš, moj grad dobila je poverenje 35 meštana i SNS 29 glasova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com