Društvo

Učestvuj i ti u ovom “IZAZOVU”!

IZAZOV 2016 odžaće se u nedelju 22.maja u parku Čair sa početkom u 12 časova. Trka će se odvijati u dve kategorije – muškoj i ženskoj. Svi takmičari će prelaziti stazu dužine 1,5 kilometara u kojoj će imati oko 20 prepreka koje moraju preći kako bi stigli do cilja.

 Šta je zapravo IZAZOV i kolika je tradicija ove organizacije u našem gradu, ispričala nam je PR Bojana Ćirić:

“IZAZOV čine avanturisti koji su odlučili da Nišu predstave svetski poznat koncept trka pod nazivom Run Challenge, trke sa preprekama na atraktivnim lokacijama u gradu. Trka se sastoji od prirodnih i veštačkih prepreka, zahteva fizičku spremnost, koncentraciju, izdržljivost i unosi ogromnu dozu adrenalina i uživanja u sportu..”

slika4

Bojana dodaje da ovo nije prvi put da će “izazvati” Nišlije:

” IZAZOV organizacija postoji od 2013.godine i od tada ima za cilj da privuče što veći broj mladih ljudi, sportista kao i sve ljubitelje zdravog načina života,da učestvuju u trci I promovišu sport na najbolji mogući način. Za sada nam to polazi od ruke! Ovo će biti već četvrta trka koju organizujemo u našem gradu. Trudimo se da svake godine budemo još kreativnijji i osmislimo nove uzbudljivije staze i prepreke, kao i da ceo koncept trke podignemo na još viši nivo. “, dodaje Ćirić. “IZAZOV trka je jedino takmičenje ovog tipa u ovom delu Srbije. Samim tim je nešto inovativno i drugačije što pruža Nislijama uživanje u nesvakidašnjem dogadjaju koji promoviše pre svega sport i zdrav način života, što mi kao organizatori smatramo da je jako kvalitetno i da vredi raditi na tome.”

slika1

Pitali smo je šta se očekuje od IZAZOV-a 2016.godine:

“Do sada je svaka trka bila bolja od prethodne. Time se vodimo i ovog puta. Nadamo se i verujemo u to da će IZAZOV 2016 ponovo premašiti naša očekivanja i pružiti Nišlijama neverovatno takmičenje u prirodi 22.maja. Niš je grad pun potencijala, predivnih lokacija i mnogo mladih ljudi koji vole sport. To nam je ogromna motivacija da nastavimo u istom smeru, i u narednom periodu organizujemo sve više dogadjaja i takmičenja ovog tipa.”

Kako se prijaviti za trku:

“Svako ko želi da učestvuje može se prijaviti na mejl izazovchallenge@gmail.com tako što će poslati svoje ime i prezime, datum rodjenja, broj telefona i svoju sportsku disciplinu. Za IZAZOV trku moze se prijaviti apsolutno svako ko sebe smatra ljubiteljem sporta, adrenalina, dobrog druzenja i fer borbe.. Granica u godinama ne postoji, i svake godine imamo takmičare razlicitih starosnih doba, od tinejdzera pa do onih malo starijih.Prijave su uveliko počele i do sada imamo iznenadjujuće veliki broj prijavljenih takmičara,a svako ko bude želeo da učestvuje moći će da se prijavi do 20.maja.”

Za sam kraj ovog razgovora, Bojana poručuje:

“Nišlijama poručujem da testiraju svoje granice i prijave se za IZAZOV trku, da se oprobaju u nečemu novom I pored svega toga fenomenalno zabavljaju. Sve ostale pozivam da u nedelju 22.maja u 12h budu u Čairu ,da uživaju u lepom danu i takmičarima pruže podršku. Vidimo se na startu!”

slika2

Više informacija na fb stranici IZAZOV

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com