Sport

Radnički poražen u Čačku

Radnički je u 34. kolu Superlige Srbije poražen na stadionu kraj Morave od čačanske ekipe Borca. Krajnji rezultat glasio je 4:1 u korist domaćina. Jedini gol na meču za Radnički postigao je Darko Bulatović.

U prvom poluvremenu zabeležena je blaga inicijativa domaćih sa 6 šuteva ka golu od kojih su 3 išla u okvir gola,a jedan završio u mreži. Djuro Zec je načeo mrežu Nišlija, a današnji meč završio het-trikom u pobedi domaćih, koji su na teren istrčali u formaciji 4-2-3-1. Čak četiri kornera dosuđeno je domaćinu u prvom delu igre, dok Nišlije nisu imale priliku da zaprete iz prekida.

Domaći su mogli u prvih 10-ak minuta da u više navrata ugroze gol Jovanovića, a pretili su uglavnom preko Zorića i Zeca. Ipak se na prvi gol čekalo do 23. minuta kada je Borcu dosuđen drugi korner. Đuro Zec se upisao u listu strelaca.

U 29. minutu prvu priliku da izjednači rezultat nije iskoristio Saša Marjanović. Apostolović se oprobao 2 minuta kasnije, a zatim i Đuričković, međutim odbrana domaćina danas je bila na visini zadatka.

Borac se bolje snašao na teškom terenu i nakon prvih 45 minuta igre odlazi na pauzu sa prednošću od 1:0.

U drugom poluvremenu, 15 (10 u okvir) šuteva ka golu Jovanovića u odnosu na naših 4 (3 u okvir) možda je nagovestilo krajnji rezultat današnjeg okršaja.

Ostatak teksta možete pročitati na www.realsanisave.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com