Izbori 2016

Opozicija u Nišu traži ponavljanje izbora

Koalicija „Niš moj grad!” – Demokratska stranka, SDS, NPS i LDP“ uputiće nadležnima, predsedniku Skupštine Grada Niša, prof. dr Miletu Iliću i predsednici Skupštine Srbije, Maji Gojković, zahtev za raspuštanje gradskih i opštinskih izbornih komisija i za ponavljanje izbora na teritoriji grada Niša za skupštinu grada i svih gradskih opština. Opozicija traži da izbore nadgledaju Međunarodne institucije (OEBS).

Izbori na teritoriji grada Niša se ponavljaju na 5 (pet) biračkih mesta za republički parlament, 20 biračkih mesta za gradski parlament i 48 biračkih mesta za parlament GO Medijana.

Kako to znači da na izbore treba da izađe više od 50% upisanih birača smatramo da su se stekli uslovi za poništenje i ponavljanje izbora na teritoriji grada Niša jer se jedino tako može potvrditi legitimitet izborne volje građana, objašnjavaju predstavnici koalicije “Niš moj grad!”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com