Kultura

“Začarana pahuljica” opet na repertoaru

Predstava “Začarana Pahuljica” nakon nekoliko godina pauze biće  izvedena u četvrtak 28. aprila od 18 sati u niškom Pozorištu lutaka.

Premijera ove predstave bila je marta 2007. godine i nekoliko narednih godina je uspešno izvođena. Onda je usledila pauza. Od danas na sceni niškog dečijeg pozorišta igra se ponovo. Namenjena je predškolskom i nižem školskom uzrastu, ali je i odrasli mogu gledati sa velikim uživanjem, uveravaju nas iz Pororišta lutaka.

13063475 1724922287778427 7856705109057560505 o

“Začaranu Pahuljicu” napisao je Tode Nikoletić, a režiju potpisuje Miloš Jagodić. Princezu Pahuljicu tumači Mirjana Đorđević, Vilu Dobrilu Biljana Radenković, dok Toma Bibić i Stefan Mladenović igraju Čarobnjaka Gaja i Ledenka.

Screenshot 2

Začarana pahuljica je kombinacija bajke i realnosti, sa rečnikom bliskim duhu dece savremenog doba. Kroz živu glumačku igru teče priča o začaranoj princezi Pahuljici, sa koje svemogući i vispreni Čarobnjak Gaja na kraju skida davno bačene zle čini.

Cena ulaznice je 200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com