Društvo

Avione na niškom aerodromu održava “Jat tehnika”

Avione koji lete sa niškog aerodroma ubuduće će održavati „Jat tehnika doo“ iz Beograda. Ovo je omogućeno potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, saopštili su iz JP „Aerodrom Niš“.

„Potpisivanjem ovog ugovora po prvi put će avio-kompanijama koje saobraćaju sa niškog aerodroma biti omogućena još jedna vrsta usluga – održavanje vazduhoplova od strane renomirane kompanije koja ima više od 85 godina iskustva u ovoj oblasti“, rekli su.

Zahvaljujući uslugama održavanja letelica, „Konstantin Veliki“ biće konkurentniji na vazduhoplovnom tržištu, ističu. „Jat tehnika“ ima sve neophodne sertifikate, a osim kvalitetne usluge ima i konkurentne cene rada, dodaju.

„Oni će raditi redovno linijsko servisiranje, odnosno pretpoletni pregled. Pružaće usluge vanrednog održavanja i biće podrška za materijal“, kažu u JP „Aerodrom Niš“.

Osim aviona mađarske kompanije Wizz air, od septembra će, sa niškog aerodroma, leteti i niskotarifna kompanija Ryanair. Sa aerodroma su najavili i sezonske čarter letove kompanije Russ line.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com