Politika

1.000 penzionera pristupilo SNS-u u Nišu

Srpskoj naprednoj stranci u Nišu pristupilo je danas oko 1.000 penzionera, članova Gradske organizacije penzionera i oko 500 članova udruženja građana “Moj Niš”.

Predsednik Udruženja građana “Moj Niš” Srđan Stojanović istakao je da se članovi tog udruženja, među kojima ima i lekara, inženjera i poljoprivrednika bore za jug Srbije i za Srbiju, ali prvenstveno za bolji život građana Niša.

“Cilj nam je da ostvarimo maksimalne rezultate. Nalazimo se među ljudima koji žele unapređenje i promene, među ljudima koji žele da se napravi nešto novo u odnosu na zadnje godine kada se Srbija rušila i rasturala”, izjavio je Stojanović.

On je rekao da će Udruženje građana “Moj Niš” nastaviti da postoji ali će delovati u okviru strategijskih pravaca koje bude određivala SNS.

Predsednik Gradske organizacije penzionera Vlastimir Gocić podsetio je da ta organizacija postoji već 72 godine i okuplja preko 34.000 penzionera. Gocić je istakao da u Srbiji živi 1,7 miliona penzionera, a u Nišu 74.000 i da oni predstavljaju “snagu i šansu za naše bolje sutra”.

“Bilo je dosta napada nakon uvođenja privremenih mera i umanjenja penzija. Pokazalo se da su te mere bile opravdane. Postignuta je ekonomska stabilnost”, izjavio je Gocić.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović poželeo je dobrodošlicu novim članovima u, kako je kazao, “najveću i najjaču političku organizaciju Jugoistočne Evrope”.

“Penzioneri su ne samo učestvovali u izgradnji ovoga što imamo već su ustali da pomognu da se odbrani ono što imamo i spasi ono što smo izgubili ovih deset godina lopovskog rada. Kralo se previše tako da je malo ostalo ovoj jadnoj napaćenoj Srbiji”, rekao je Milovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com