Kultura

Zoran Kostic Oki ispunio svoj san! (VIDEO)

Nišlija Zoran Kostić Oki, koji je popularnost stekao u emisiji Nikad nije kasno, ispunio je svoj san i pred svojim sugrađanima održao prvi solistički koncert “Veče šansona i evergrin muzike”. Time je ovaj Nišlija dokazao da zaista Nikad nije kasno da ostvarite ono što želite.

Nišlije su uživale u zaista romantičnoj večeri evergrin muzike, koje im je priredo Zoran Kostić. Njega je pratio revijalni orkestar “Impresija”, na čelu sa dirigentom Vojkanom Borisavljevićem.

Kako kaže, koncert je organizovao u svojoj 65 godini života i posle 45 godina muzičke karijere.

„Vetar u leđa mi je dala emisija „Nikad nije kasno“ u kojoj sam shvatio da i sa orkestrom mogu lepo da zvučim, jer od 1986. godine se bavim isključivo akustičnom muzikom. Kada pevate sa dobrim bendom i imate dobar ton u studiju onda vidite da možete da uradite i koncert“, rekao je Zoran Kostić.

U dosadašnjem radu svirao je uglavnom u kafanama akustičnu muziku. Učestvovao je na mnogim festivalima, a sada u svojoj karijeri može da zabeleži da je imao i “veče za pamćenje”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com