Sport

Želja dočekuje slovački Tatran u okviru 8. kola SEHA lige

Posle dve uzastopne pobede i tesnog poraza u Zagrebu rukometaši niškog Železničara odigraće utakmicu 8. kola SEHA lige protiv slovačke ekipe Tatran iz Prešova. Meč će se odigrati u hali “Čair” u sredu, 7. novembra, od 19 časova.

Tatran iz Prešova, jedna od najboljih ekipa ove sezone i učesnik Lige šampiona, favorit je na ovoj utakmici, međutim iz “Želje” su najavili da će dati svoj maksimum na ovoj utakmici i potruditi se da pariraju protivniku.

“Tatran je sigurno jedna od najboljih ekipa koje će gostovati u Nišu. Svoju šansu vidimo u tome što smo odmorniji i da će oni možda svoju motivaciju tražiti u Ligi šampiona gde igraju već u subotu. Daćemo sve od sebe i uvek kažem da je dobro kada imamo podršku navijača.” rekao je trener nišlija Veselin Vujović.

Vujović je dodao da od svojih igrača uvek traži da ne dobiju ni jednu utakmicu pre nego što počne, niti da je izgube, već na terenu da pokažu gde su i pruže svoj maksimum.

“Oni savladali rutinski u gostima, redovnog učesnika Lige šampiona, Sporting. To nam ne daje nikakve izgovore i opravdanja da ne pružimo svoj maksimum i pokažemo ono što radimo na treningu. Na nama je da nastavimo da napredujemo i damo sto odsto svojih mogućnosti i nadamo se da će to naša publika prepoznati.” rekao je kapiten “Želje” Andrija Mađar.

Takođe, na konferenciji za novinare, rukometni klub “Železničar” potpisao je ugovor o saradnji sa kompanijom Makron, čiju opremu rukometaši nose u tekućoj sezoni.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com